LoodgietersNL

Onze diensten

 085 0023 057

Afvoer verstopt?

Het is erg vervelend als uw afvoer verstopt is. U wilt natuurlijk gewoon standaard dat als de kraan loopt, het water netjes de afvoer in loopt. Spoelt u het toilet door? Dan wilt u natuurlijk gewoon standaard dat het water het riool in spoelt. Paniek! Opeens gebeurd dit niet en loopt het vol. U zet de kraan aan en de gootsteen loopt helemaal vol. Of u spoelt het toilet door en het water stijgt helemaal tot aan de rand. De kans is groot dat u nu te maken heeft met een verstopte afvoer. Geen paniek wij helpen u!

Wat nu?

U kunt het natuurlijk altijd zelf proberen op te lossen door middel van bijvoorbeeld ontstoppingsmiddelen. Helaas heeft dit niet altijd nut. Als uw toilet niet meer goed doorspoelt kan dit echter erg vervelend zijn. Als u dus te maken heeft met een verstopping aarzel dan niet langer en bel snel met het telefoonnummer 085 – 0023057 van loodgietersnl.nl.

Voor uw eigen woongenot is het fijn dat het probleem snel wordt opgelost. Maar vergeet niet dat het ook erg belangrijk is om eventuele schade te beperken. Bel zo snel mogelijk op om het probleem op te lossen!

 

Ervaren en vakkundig

Zodra u het telefoonnummer van loodgietersnl.nl belt, wordt er gevraagd om uw postcode. Als u deze invoert kan ons systeem u automatisch door verbinden met één van de bij ons aangesloten loodgieters die werkzaam is in uw regio. Doordat wij een ruim netwerk hebben van ervaren en vakkundige loodgieters hebben wij een brede dekking. Meestal zijn de loodgieters al in uw regio en daardoor dus snel ter plaatse. Dus twijfel vooral niet bij een verstopte afvoer (of dergelijke) en bel direct naar ons telefoonnummer 085 – 0023057. Dan zal één van onze medewerkers u te woord staan en zo spoedig mogelijk helpen!

Vragen?

Neem contact met ons op

Telefoon: 085 0023 057