LoodgietersNL

Loodgietersservice

 085 0023 057

Loodgietersservice

loodgietersnl.nl is een website van loodgietersbedrijf 24uur Loodgieter afkomstig uit Rotterdam. Met trots kunnen wij zeggen dat we al jarenlang ervaring hebben in de branche en elk probleem al een keer hebben gehad. Wij werken alleen samen met ervaren vakmannen waardoor wij u garantie kunnen bieden dat wij elk probleem vakkundig kunnen oplossen. Wij zijn vooral werkachtig in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Brabant en Zeeland. Als u ons belt zijn we meestal binnen een half uur ter plaatse!

Het paniek wat zich opdoet als er bijvoorbeeld een lekkage ontstaat heeft ervoor gezorgd dat wij een 24/7 service hebben opgestart. Paniek is natuurlijk erg vervelend maar wel heel normaal omdat iedereen dit heeft. Door onze 24/7 service heb je altijd de mogelijkheid om de juiste loodgieter te bereiken met de juiste expertise.

Wij hebben veel terugkerende klanten doordat wij erg vertrouwd zijn. Wij bieden een eerlijke service aan en leveren altijd vakwerk. Door hard werken en vakkundigheid hebben wij kunnen uitgroeien tot een loodgietersbedrijf dat landelijk actief is.

Hoe werkt het eigenlijk?

LoodgietersNL is dan ook echt 24 uur per dag bereikbaar. Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft. Hoe werkt het eigenlijk als u contact met ons wilt opnemen? Wij leggen het uit:

  1. Bel naar ons servicenummer 085-0023057 er zal hier om uw postcode gevraagd worden
  2. U kunt vervolgens uw probleem uitleggen aan onze medewerker en die zorgt er vervolgens voor dat u meestal binnen 15 minuten wordt teruggebeld
  3. Wij raadde aan om zo uitgebreid mogelijk uw probleem aan de medewerker uit te leggen. Een indicatie van de kosten vragen is ook altijd handig voor u zelf!

 

Zodra uw probleem duidelijk is voor de loodgieter en u akkoord bent met de kosten schatting en eventuele besproken voorwaarden, zal de loodgieter samen met u een afspraak inplannen. De loodgieters beschikken altijd over een volledig uitgeruste bedrijfswagen die uw problemen meestal direct kunnen oplossen. In zeldzame gevallen is het probleem wat moeilijker en complexer op te lossen dan ingeschat werd. Mocht dit het geval zijn zal de loodgieter in overleg met u een noodoplossing bedenken en maakt hij vervolgens een nieuwe afspraak om het probleem te verhelpen. Als u hierna nog vragen heeft over bijvoorbeeld wat de noodoplossing inhoudt, wat de aanvullende kosten eventueel nog zijn en/of hoe hij het probleem gaat verhelpen, kunt u deze gerust stellen aan de loodgieter.

 

Vragen?

Neem contact met ons op

Telefoon: 085 0023 057