LoodgietersNL

Riool problemen

 085 0023 057

Riool problemen

Heeft u te maken met riool problemen? Komt er een nare geur uit de douche of toilet? Is het misschien wel een lekkage? Wij brengen u graag in contact met een vakman in uw regio. Treuzel niet en bel gerust naar ons telefoonnummer 085 – 0023057 en wij zullen u verder helpen.

Verstopping in het riool

Een verstopping in het riool of de afvoer is het meest voorkomende riool gerelateerd probleem. Een klus dus voor onze loodgieters om deze op te lossen. Als de vakman aandachtig gekeken heeft naar het probleem en een duidelijker beeld heeft van de verstopping en de locatie van de verstopping, zal hij deze gericht aan gaan pakken.

Door gebruik te maken van bijvoorbeeld speciale ontstoppingslansen, kan vrijwel elke verstopping van binnenuit worden opgelost. Doordat het probleem meestal van binnenuit opgelost kan worden kunnen we dus hierdoor onnodige schade eventueel beperken. Dit doen we aan de hand van de juiste tools en gereedschappen. Een professionele oplossing is snel geboden door deze moderne technieken en het ervaringsniveau van onze loodgieters.

Heeft u dus een probleem met uw afvoer en wilt u dit zo snel mogelijk oplossen? Bel ons dan snel maar vooral gerust op op ons telefoonnummer 085 – 0023057. Wij staan 24/7 voor u klaar en brengen u in contact met een loodgieter die zijn vak verstaat.

Al onze loodgieters beschikken over moderne en speciale gereedschappen zoals een camera inspectiesysteem. Hiermee kunnen ze alle verstoppingen snel en handig opsporen. Met deze camera’s kunnen ze via de afvoerbuis het riool in en daarmee krijg je zicht op zowel het riool als de complete afvoer. Als er dus daadwerkelijk een verstopping is kan op deze manier nauwkeurig de locatie van het probleem bepaald worden.

Riool Lekkage

Een riool verstopping is dus het meest voorkomende probleem. Op de tweede plek staat een lekkage aan het riool. Al moeten we er niet van af zien dat het natuurlijk even vervelend is. Meestal is een oude riool systeem, oude afvoerbuizen of achterstallig onderhoud de oorzaak van een lekkage aan het riool. Het gaat hier meestal dan vaak om betonnen rioolbuizen of gietijzeren afvoerbuizen. Betonnen rioolbuizen kunnen broos worden en hierdoor breuken vertonen en dus gaan lekken.

Een eeuwig leven heeft een gietijzeren rioolbuis helaas niet, vaak gaan deze lekken bij de koppeling. Ook kunnen ze van binnenuit kunnen ze gaan afbrokkelen. Als één van deze situaties aan de hand is, kan hier een hardnekkige verstopping ontstaan. Deze moet heel snel aangepakt worden en als er niks aan gedaan wordt zal die alleen maar verergeren. Erg belangrijk om dus meteen contact op te nemen met een vakkundige loodgietersbedrijf!

Riool problemen oplossen

Heeft u dus simpelweg problemen met uw riolering? Los het dan zo spoedig mogelijk op en bel ons gerust op op ons telefoonnummer 085 – 0023057. Wij zorgen ervoor dat u de juiste vakman krijgt voor elke klus.

 

 

 

 

Vragen?

Neem contact met ons op

Telefoon: 085 0023 057